background-thumbnail-prvi-sklop

Prvi sklop:
CENTER TELESA oz. SIDRO ŽIVLJENJA

Spletni tečaj za vse tiste, ki čutite, da vas vaša telesna drža spravlja v slabo voljo, vam povzroča kronične bolečine ali celo odpor do svojega telesa in življenja.

Ta tečaj vas ‘brcne v rit’, da ozavestite KAJ – fizično in psihološko – škoduje vaši drži ter KAKO varno, učinkovito in celostno natrenirati in preobraziti TELESNO DRŽO in PSIHOLOŠKO DRŽO.

So vam položaji / gibalne navade na slikah postali že preveč domači?

Pogosto občutite bolečine v vratu, pekoč občutek med lopaticami ali bolečine v križu? Se kdaj med hojo skoraj zaletite v mimoidočega, ker ste zatopljeni v odgovarjanje mailov? Ali v svoji sključeni drži opazite svojo okolico in potrebe lastnega telesa?

bolečine v vratu

Recept srečnega življenja

Vaša telesna DRŽA NEPOSREDNO VPLIVA na KAKOVOST vašega življenja!

Telo in um vedno delujeta z roko v roki!

Ikona posnetka

“Tečaj pozitivna drža mi je všeč, ker vsebuje tako krepitev telesa s fizičnimi vajami za držo, kot tudi spoznavanje sebe na psihološki ravni in kako je to povezano z našo fiziologijo. Všeč mi je, ker tečaj vključuje praktičen in teoretičen del. Tko da to ni samo telovadba, ampak z vsako uro odnesem tudi veliko novega znanja. Mislim, da je primeren za oba spola, za vse starosti, ker so vaje itak prilagojene posamezniku. Primeren je ne glede na to ali želimo odpravit neke konkretne težave z držo ali pa preventivno narest nekaj zase.”

Sara in Hana

Hana Mihevc

FIZIČNA DRŽA

Sara Idzig

PSIHOLOŠKA DRŽA

Čeprav najina zgodba sega daleč nazaj, sva začeli poslovno sodelovati šele pred kratkim, ko sva ugotovili, da se najini področji odlično dopolnjujeta. Pozitivna drža je nastala, ko sva tarnali/razmišljali, kako je današnji svet razcepljen in kako smo moderni ljudje v hitrem tempu življenja postali popolnoma odtujeni od svojega telesa. Svoje težave rešujemo na hitro in krožimo v začaranem krogu bolečin, stresa in razočaranja.

Preberi več …

Tako sva se odločili, da vsaka s svojim pristopom ustvariva popolnoma nov koncept vadbe, ki bo združeval tako fizični kot psihološki del telesa in poskrbel za celostno zdravje. Program, ki bo spodbujal, da postanemo sami svoji terapevti in zdravilci s poglobljenim znanjem in razumevanjem svojega telesa. Srčno upava, da vam bo tečaj koristil in vas spodbudil k premiku v pravo smer.

ikona

Ozavestite telo

Preberi več …

Ozaveščanje škodljivih gibalnih vzorcev in položajev, telesnih signalov (preden nastopi bolečina), kompenzacij in neravnovesij telesnih struktur.

ikona

Trenirajte telo

Preberi več …

Vaje so skrbno izbrane in prilagojene za varno krepitev vaše telesne drže.

ikona

Pridobite novo znanje

Preberi več …

Čaka vas fiziološko-anatomsko in psihološko gradivo v obliki spletnih predavanj.

ikona

Integrirajte telo in um

Preberi več …

Pridobili boste teoretično in izkustveno razumevanje o povezavi telesa in uma.

ikona

Ozavestite psihološke vzorce

Preberi več …

Prepoznajte, kako se vaša osebnost, načini čustvovanja in povezovanja z drugimi odražajo skozi vaše vsakodnevno gibanje in telesno držo.

ikona

Naučite se gibalno-psiholoških vaj

Preberi več …

S praktičnimi vajami boste osvojili nove gibalne vzorce, zgradili nove možganske povezave in odprli možnosti za drugačen pogled nase in vaše življenje.

ikona

Odvrzite nekoristne vzorce

Preberi več …

Prepoznali boste stare psihološke in fizične vzorce, ki so vam povzročali bolečino in vam ne služijo več.

ikona

Naučite se sprejemati sebe

Preberi več …

Ob koncu boste nase zmogli pogledati z radovednostjo, sprejemanjem in sočutjem.

ikona

Spoznajte se bolje

Preberi več …

Podajte se na pot novih odkritij o sebi, svojem telesu in svoji osebnosti.

quote

“Tečaj bi priporočila, ker pridobiš znanje o tem kako telo deluje in kako z njim upravljat. Obenem greš iz cone udobja. S tem, ko ozaveščaš, kako se odzivaš v vsakdanjih situacijah, rasteš in na tak način preraščaš svoje vzorce.”

quote

4 Skrbno izbrane temeljne teme

4 Psihološka predavanja in 4 psihološki treningi

4 Fiziološko-anatomska predavanja in 4 fizični treningi

4 Tematsko oblikovani izivi

Več kot 8 ur video vsebin

Dodatna gradiva za sledenje napredku

30 min brezplačni osebni posvet preko telefona

Dostopno 24/7 kjerkoli preko interneta

Skrbno oblikovano za vašo rast in zdravje

1234567

Hana vaje

– FIZIČNA PREOBRAZBA –

S prilagojenimi in raznolikimi vajami boste pridobili na moči, gibljivosti, koordinaciji in ravnotežju, kar vam bo zagotovilo boljšo držo, povrnilo zaupanje v telo in vas na dolgi rok popeljalo v življenje, kjer boste z lahkoto obvladovali bolečine in stres.

Naučili se boste različnih metod, ki jih boste lahko izvajali kjerkoli in kadarkoli – od dihalnih vaj, samomasažnih tehnik do majhnih trikov, ki vam bodo pomagali na vsakem koraku.

Z razumevanjem anatomije, mehanike gibanja in psihološkega ozadja ne boste več odvisni od drugih za svoje zdravje, ampak si boste povrnili nazaj nadzor nad svojim telesom in življenjem.

Sara vaje

– PSIHOLOŠKA PREOBRAZBA –

Čas je, da ozavestite ‘stare’ psiho-fizične vzorce, ki ne podpirajo vizije življenja, ki si ga želite ter začnete v svoje gibanje in s tem v svoje življenje, vnašati pozitivne spremembe!

S skrbno izbranimi psihološko-gibalnimi vajami boste začeli graditi nove gibalne vzorce. S tem boste vzpostavljali nove možganske povezave ter se odprli možnostim za drugačen pogled nase in vaše življenje.

Naučili se boste bolje razumeti svojo telesno govorico ter prepoznavati; kako se vaše gibanje in drža na vsakem koraku preslikavata v vaše vsakdanje življenje (in obratno!).

Zakaj ne bi nase in svoje življenje začeli gledati iz zornega kota radovedosti, sproščenosti in sočutja?

Ikona posnetka

“S tem tečajem ozavestiš telo, ki ga v hitrem tempu življenja ne zaznaš. S tem lahko ozavestiš in popraviš svojo telesno držo in odnos z drugimi. Postala sem bolj senzibilna do sebe… Všeč mi je, da ta tečaj ponuja preplet praktičnega dela s teoretičnim delom. Tudi preplet psihološkega dela z anatomskim delom. Takih tečajev ni, zato sem se ga udeležila.”

Želiva si, da ste ravno vi tisti, ki stopite na pot pozitivne spremembe; ne le vaše telesne drže, ampak tudi tiste psihološke drže oziroma odnosa do sebe, drugih in življenja. Vse je namreč povezano…

CENA: 149,90 eur

CENA: 88 eur (moznost nakupa le še do 7.7.2023)

Inštruktorji

    Sara Idzig in Hana Mihevc, snovalki programa POZITIVNA DRŽA, v tem tečaju združujeta strokovna znanja iz področij plesno-gibalne psihoterapije ter anatomije in fiziologije telesa. Hana Mihevc je inštruktorica skupinskih in individualnih vadb pilatesa in je specializirana za post-rehabilitacijo po različnih poškodbah hrbtenice. Sara Idzig je gibalna psihoterapevtka, ki podpira posameznikovo integracijo telesa in uma. Izvaja individualne in skupinske terapije za otroke, odrasle in družine.